Evenimente NAȚIONALE

Invitație – Dezbatere ”Acces la justiție și remedii efective pentru victimele discriminării” – joi, 18 ianuarie 2024

Publicăm aici invitația primită din partea Centrului de Resurse Juridice, la evenimentul organizat în data de 18 ianuarie 2024.

Citeste mai mult ...

Program Conferință Drept penal – Universitatea Sapientia, 24 noiembrie 2023

Publicăm aici programul conferinței organizate de către Universitatea Sapientia în domeniul dreptului penal, la data de 24 noiembrie 2023. Conferința se desfășoară atât cu prezența fizică, cât si online, linkul conferinței fiind menționat la finele programului.

Citeste mai mult ...

Invitație conferință ,,Insolvența – cu un pas mai aproape de consumator”

Publicăm mai jos invitația primită din partea ANPC, la Conferința Regională ,,Insolvența – cu un pas mai aproape de consumator”: Directia de Insolventa a Persoanelor Fizice din cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor va invita sa participati la Conferinta Regionala ,,Insolventa – cu un pas mai aproape de consumator,,. Alaturat…

Citeste mai mult ...

Invitație la Cupa Centenarului organizată de Baroul Hunedoara

Publicăm aici invitația primită din partea Baroului Hunedoara, la competiția sportivă anuală de fotbal a avocaților, organizată în perioada 19 – 21 octombrie 2023.

Citeste mai mult ...

Conferință de pregătire profesională Baroul Alba – 22 septembrie 2023

Termen de înscriere: 13 septembrie 2023. Taxa de pregătire profesională poate fi achitată în contul: RO56BACX0000001825365000 – deschis la Unicredit Bank, Baroul Alba, CUI 4331589. La plată vă rugăm să menționați numele, prenumele și Baroul din care faceți parte, iar la explicații „pregătire profesională”.

Citeste mai mult ...