Sesiune de informare cu privire la problematica avertizării de integritate 16 decembrie 2022 – APADOR-CH

Publicăm mai jos invitația primită din partea APADOR-CH – Sesiunea de informare cu privire la problematica avertizării de integritate din 16 decembrie 2022:

Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) în parteneriat cu Asociația ActiveWatch derulează proiectul „Integritatea impune solidaritate” – SOLID, un program de consolidare a protecției avertizorilor de integritate, cu scopul de conștientizare publică a rolului avertizorilor de integritate și de creare a unui sistem de protecție eficient pentru aceștia.

În acest proiect, organizăm în data de 16 decembrie 2022 o sesiune de informare pe marginea implicațiilor  viitoarei legi pentru munca avocaților, întrucât ea se va aplica deopotrivă companiilor private și instituțiilor publice. 

Sesiunea va fi susținută de către Gabriela Mihuț, avocat în Baroul București, expert în problematica avertizării de integritate și jurisprudența în domeniu.

Întâlnirea  este online, se va desfășura între orele 14:00-18:00 și se adresează tuturor avocaților din România, iar participarea este gratuită.

Pentru înscriere vă rugăm să trimiteți un email la adresa office@apador.org

Vă așteptăm,

APADOR-CH


APADOR-CH

Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH)
Vă încurajăm să citiți politica noastră de protecție a datelor personale, pentru a afla ce date colectăm, de ce și cum le folosim sau stocăm, ce drepturi aveți și cum ne puteți contacta în legătură cu acestea.

Email: office@apador.org
Tel: +40213124528
Adresa: Str. Nicolae Tonitza, nr. 8A, sector 3, Bucuresti, cod 030113
Website: http://www.apador.org