Produse online Universul Juridic

Stimați avocați-membri,
 
Avem plăcerea să vă informăm că protocolul de colaborare stabilit anul trecut între INPPA Cluj și Grupul editorial UNIVERSUL JURIDIC din București va continua pe tot parcursul anului în curs.
 
Astfel, toți avocații activi (definitivi și stagiari) ai Barourilor Cluj, Bistrița-Năsăud și Maramureș beneficiază începând cu data de 1 februarie 2021 de acces full la toate resursele de informare online ale respectivului grup până la finalul lunii decembrie 2021.
 
Concret, este vorba despre întreg fluxul de informații marca UNIVERSUL JURIDIC furnizat prin Pachetul „PRODUSE ON-LINE 2021”, pachet care conține:

Peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date conținând cuvinte-cheie.

  • Acces la arhiva CONFERINȚELE VIDEO UNIVERSUL JURIDIC

Format video interactiv, acces nelimitat la întreaga arhivă, peste 150 de speakeri, peste 60 de ore de conținut, peste 30 de domenii abordate, cei mai reputați specialiști, cele mai relevante și actuale subiecte, clarificări ale spețelor juridice și prelegeri sau dezbateri deschise.

  • Acces live la CONFERINȚELE ON-LINE

Conferințele online se desfășoară în compania unor specialiști recunoscuți din fiecare domeniu, abordează teme de maxim interes, sunt transmise în direct și înregistrate pe platforma www.universuljuridic.ro și durează, în medie, 2 ore, putând ajunge la un maximum de 5 ore, în funcție de temă și de numărul lectorilor participanți.

Vă informăm că accesul membrilor celor trei barouri a fost redeschis începând cu 1 februarie 2021 pentru toți avocații cuprinși în tabelul transmis anul trecut la Universul Juridic, fiecare dintre aceștia primind pe adresa personală de e-mail credențialele de logare (user și parolă).

Avocații-membri care nu se regăsesc în lista deja transmisă și doresc să se bucure de aceste informații pot contacta secretariatul INPPA Cluj pentru actualizarea bazei de date care va fi transmisă către Universul Juridic. (office@inppa-cluj.ro)

Vă mulțumim și vă dorim o informare plăcută!
 
Director av.dr.Stanca-Ioana Gidro

INPPA CLUJ
Cluj-Napoca, str. Pavel Roșca, nr.4, ap. 15

www.inppa-cluj.ro