Organizare cursuri extracurriculare – INPPA

Publicăm mai jos informarea primită din partea UNBR:

Vă informăm că la adresa https://www.inppa.ro/institutul-national-pentru-pregatirea-si-perfectionarea-avocatilor-i-n-p-p-a-anunta-organizarea-in-perioada-16-octombrie-2023-30-noiembrie-2023-a-patru-cursuri-extracurriculare-concepu/ a fost publicată informarea privind organizarea a patru cursuri extracurriculare, concepute în sistem interactiv și desfășurate în sistem online, destinate avocaților (definitivi și stagiari).

1. Instanțele de judecată și procedura arbitrală. Reguli și principii, competența punctuală a instanțelor judecătorești în contextul existenței unei convenții arbitrale valide, probleme practice.

Avocat dr. Cosmin Vasile, Baroul București, formator I.N.P.P.A.

(5 ateliere x 2 ore)

2. Constatarea și sancționarea faptelor de discriminare. Discriminare vs. conflict de muncă vs. fapte de natură penală

Prof. univ. dr. Cristian Jura, Secretar de Stat, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării

(5 ateliere x 2 ore)

3. Asigurările în domeniul auto – particularități teoretice și practice, elemente de extraneitate, incidența dreptului Uniunii Europene

Avocat Danny Gabriel Bârdan-Raine

(5 ateliere x 2 ore)

4. Malpraxisul medical – provocări pentru avocați

Dr. Cristina Teodora Pop, magistrat-asistent la Curtea Constituțională a României, cadru didactic asociat Facultatea de Drept a Universității „Titu Maiorescu” din București

(6 ateliere x 2 ore)

La linkul de mai sus sunt prezentate informații complete privind punctajul acordat, taxe de participare și termenul de înscriere.