Lista site-urilor și paginilor din rețelele de socializare avizate de către Consiliul Baroului Cluj (2007 – ianuarie, 2021)

În site-ul Baroului Cluj, la pagina https://www.baroul-cluj.ro/info-avocati/lista-site-uri-avizate/, regăsiți lista site-urilor și a paginilor din rețelele de socializare ale formelor de exercitare a profesiei de avocat din Baroul Cluj, avizate de Consiliul Baroului Cluj în perioada 2007 – ianuarie, 2021.

Lista se va actualiza constant, pe măsura admiterii cererilor de avizare.

Formele de exercitare a profesiei care se regăsesc în această listă și care la secțiunea „Observații” (ultima colană din dreapta tabelului, care poate fi accesată prin click pe „săgeată dreapta”) au mențiuni cu privire la nefuncționalitatea site-ului sunt rugate să transmită pe adresa contact@baroul-cluj.ro un e-mail de actualizare a adresei web valide, cu precizarea vechii adrese web care se actualizează. În măsura în care la noua adresă web conținutul site-ului este modificat substanțial față de versiunea avizată, este necesară solicitarea unei noi avizări a noii adrese web.

De asemenea, formele de exercitare a profesiei care dețin site (adresă web) sau pagină din rețea de socializare care nu sunt avizate au obligația de a le aviza, conform prevederilor Legii, Statutului profesiei și ale hotărârii nr. 65/2019 a Consiliului Baroului Cluj. Amintim că termenul pentru avizare stabilit prin hotărârea Consiliului a fost depășit, fiind stabilită data de 1 noiembrie 2019.

Ca o ultimă precizare, amintim tuturor colegilor avocați, indiferent de forma de exercitare a profesiei, că site-urile web și paginile din rețelele de socializare pot fi deținute și se avizează prin raportare doar la formele de exercitare a profesiei stabilite de Lege.