Invitație webinar gratuit în limba engleză – 29 septembrie 2023

Stimați colegi avocați din Baroul Cluj,

Pentru cei interesați de problema posibilelor efecte și al impactului dreptului pozitiv asupra problemelor demografice din România și Europa, vă invităm să participați activ la un webinar în limba engleză, pe platfoma Google Meet, intitulat Helping Families Grow Through Statutory Intervention. Webinarul va avea loc în data de 29 septembrie 2023, începând cu ora 17:00 (ora României).

Webinarul este organizat în cadrul proiectului de cercetare Demographic Challenges – Legal Responses, proiect coordonat de  Central European Academy din Budapesta și de Central European Professors’ Network. La webinar sunt invitați membri ai echipei internaționale de cercetare din mai multe țări central-europene, avocații interesați din Baroul Cluj și cadre didactice de la Facultatea de Drept a U.B.B.

Ce interesați sunt rugați să completeze și să semneze formularul de înscriere și de acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal, atașat prezentului mesaj. Webinarul va fi înregistrat audio-video, prezentările și intervențiile urmând a fi utilizate exclusiv de către Central European Academy pentru scopurile proiectului susmenționat. Sunteți rugați să expediați formularul de înscriere de pe adresa de e-mail unde doriți să primiți invitația la webinar către adresa marius.floare@law.ubbcluj.ro până în data de 25 septembrie 2023. Având în vedere cerințele de prelucrare a datelor personale, participarea la webinar este posibilă doar cu înscriere prealabilă prin e-mail.

Participanții care doresc să prezinte câteva slide-uri în Power Point, exclusiv în limba engleză, sunt rugați să le trimită în prealabil, o dată cu formularul de înscriere, până în data de 25 septembrie 2023. Având în vedere cerințele proiectului, toate discuțiile și materialele prezentate vor fi exclusiv în limba engleză, fără posibilitate de a asigura traducere.

Cei care doresc să participe la webinar cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete sunt rugați să descarce în prealabil aplicația Google Meet din magazinul de aplicații corespunzător dispozitivului folosit.

Aici regăsiți formularul de înscriere, iar aici flyerul evenimentului.

Vă așteptăm cu drag,

Prof. univ. dr. Emese Florian

Lector univ. dr. Marius Floare