Invitație la evenimentul caritabil CyberSanta

Publicăm mai jos invitația la evenimentul caritabil CyberSanta:

Vă scriu acest mesaj din partea echipei de robotică CyberPunk Robotics de la Colegiul Național Mihai Viteazul” Turda. În această perioadă dorim să organizăm un eveniment caritabil pentru Alexandra Rus și Ariana Șuteu Boiangiu, două eleve de clasa a 8-a, respectiv a 7-a, din orașul nostru, diagnosticate cu cancer. 

CyberSanta, desfășurat în perioada 16-22 decembrie, constă în mai multe competiții sportive precum volei, tenis de masă și șah, desfășurate la Colegiul Național “Mihai Viteazul” Turda. Iar, în mediul online, vom organiza un Coding Contest și un turneu de CS:GO. Biletul de intrare se va face printr-o donație minimă de 20 de lei. Înscrierile sunt deschise până la data de 14 decembrie.

Echipa noastra ar dori să vă invite pe dumneavoastră, împreuna cu colegii dumneavoastră dacă doriți să vă faceți o echipă și să participați la evenimentul nostru, concurând împotriva altor instituții/companii/firme. Mai jos vă atașez invitația care conține codul QR cu linkul de înscriere, precum și programul competițiilor. Va așteptăm cu drag!

Invitație

Program

Contact: Tudor Miclăuș (team leader): 0744 107 188