Invitație din partea Baroului Maramureș la Competiția anuală de fotbal a avocaților

Stimați avocați,

Publicăm mai jos invitația primită din partea Baroului Maramureș în legătură cu evenimentul Competiția sportivă anuală de fotbal a avocaților:

,,Baroul Maramuresprin decan, avocat Andreicut Florin, are onoarea sa va invite in perioada 22 – 25 septembrie 2022 la Competitia sportiva anuala de fotbal a avocatilor, organizata in acest an de catre baroul nostru sub denumirea „Cupa Castanelor”.

      Aratam faptul ca exact in acele zile are loc la Baia Mare sarbatoarea orasului nostru (Sarbatoarea Castanelor), participand un numar mare de invitati, atat din tara cat si de peste hotare.

     Competitia se va incheia cu un banchet si o festivitate de premiere, care vor avea loc in seara zilei de 24 septembrie, cu incepere de la orele 20,00, la restaurantul Hotelului Mara din Baia Mare.

      Inscrierile participantilor se realizeaza pana la data de 5 septembrie 2022, prin email: office@baroul-maramures.ro sau prin fax 0262/223336.

      Taxa de participare pentru fiecare echipa este de 2500 lei (in componenta unui nr. de 12 membri/delegatie) si se va achita in contul Baroului Maramures (CIF 4685608) – RO86BRDE250SV03055502500.

          In cazul unor delegatii mai numeroase (peste 12 participanti), se va achita o taxa suplimentara de 300 lei/participant.

          Programul competitiei este urmatorul:

–        Joi- 22 septembrie, orele 19,00, are loc tragerea la sorti a grupelor competitiei;

–        Vineri- 23 septembrie, se desfasoara meciurile in grupe, iar vineri seara cu incepere de la orele 20,00 avem organizata o masa pentru toti participantii la competitie (surpriza);

–        Sambata- 24 septembrie, se joaca meciurile pentru clasament, iar seara, banchetul si festivitatea de premiere.

          As dori de asemenea, sa precizati, pe langa numarul membrilor participanti din barourile dvs., daca doamnele sau domnii decani ai barourilor vor participa la acest eveniment, cu mentiunea ca doamnele sau domnii decani au statutul de invitati speciali, nefiind nevoie a se achita vreun cost suplimentar.

          Programul complet al evenimentului precum si alte detalii legate de terenurile unde se va desfasura competitia, va vor fi aduse la cunostinta ulterior.

          Va asteptam la Baia Mare, cu castane si cu celebra palinca de Maramures, dar si cu multa multa voie buna!

          Cu deosebita consideratie,

                   Decan,

          Av. Andreicut Florin”