Invitație de participare – proiect „e-NACT” (e-Learning National Active Charter Training)

În atenția celor interesați

JUST-AG-2016/JUST-AG-2016-04 – PROIECT e-NACT (763875) – e-Learning National Active Charter Training

INVITAŢIE DE PARTICIPARE

la selecția a 25 de participanţi la seminarul naţional în materia Libertăţii de exprimare, în cadrul proiectului „e-NACT” (e-Learning National Active Charter Training), coordonat de către Institutul Universitar European (EUI) și finanțat de Comisia Europeană.

Uniunea Națională a Barourilor din România în calitate de Partener în Proiectul „e-NACT” (e-Learning National Active Charter Training), coordonat de către Institutul Universitar European de la Florența (în continuare EUI) lansează procedura de selecție a participanţilor la seminarul naţional în materia Libertăţii de exprimare, organizat în cadrul proiectului „e-NACT” (https://www.eui.eu/Projects/CentreForJudicialCooperation/Projects/e-NACT/e-NACT). 

Seminarul se va desfăşura la Bucureşti, în zilele de 18 şi 19 aprilie 2019, în limba română şi va consta într-o sesiune de prelegeri susţinute de lectori străini, de formatori INM şi formatori INPPA, precum şi în trei sesiuni de dezbateri în jurul unor cazuri practice. Transportul şi cazarea pentru o noapte în Bucureşti sunt gratuite pentru participanţii din afara zonei Bucureştiului. Participanţii la seminar vor primi un certificat de participare din partea UNBR.

Pentru selecția celor 25 de participanţi, se vor avea în vedere următoarele criterii:

– candidatul trebuie să fie avocat, cu drept de exercitare a profesiei;
– participarea anterioară ca expert sau cursant în proiecte derulate de UNBR sau INPPA reprezintă un avantaj. 

Avocații interesați sunt rugați să depună o scurtă scrisoare de intenţie la adresele de enact@unbr.ro, veronica.morecut@unbr.ro, raluca.bercea@e-uvt.ro. Înscrierile se fac până la data de 11 aprilie 2019, respectiv până la atingerea numărului maxim de participanţi.

Persoane de contact: doamna Veronica Morecuţ, şef serviciu relaţii internaţionale, tel. 021/3134875, 021/3160739, fax: 021/3134880, doamna Raluca Bercea, coordonator naţional al proiectului, tel. 0744558387.