Invitație 24 mai 2021 -Centrul de Resurse Juridice

Centrul de Resurse Juridice are plăcerea de a vă invita la seminarul “Despre discriminare și discriminare intersecțională”, care va avea loc luni, în data de 24 mai 2021, la Grand Hotel Napoca, sala Ambasador din Cluj Napoca, începând cu ora 09.00.

În cadrul seminarului, vom discuta despre istoria romilor din România, comunitatea LGBTQ+ și dreptul la nediscriminare, inclusiv din perspectivă de gen. Toate informațiile sunt incluse în invitația și agenda atașate aici.

Evenimentul este organizat în conformitate cu regulile stabilite de autorități privind măsurile necesare  pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, incluzând respectarea distanțării sociale în sala de conferințe și purtarea măștii de protecție pe tot parcursul evenimentului.

În speranța că veți da curs invitației noastre, vă rugăm să ne confirmați participarea, prin telefon: 021 212 0690 sau e-mail: office@crj.ro / cezara.david@crj.ro, până la data de 20 mai 2021. În măsura în care nu este posibilă participarea dumneavoastră, vă rugăm să desemnați o persoană din cadrul instituției pe care o reprezentați.

Cezara David – Manager program antidiscriminare

Centrul de Resurse Juridice