Anunț recrutare avocat stagiar și definitiv – Cabinet de Avocat GAVRA DRAGOȘ RĂZVAN

Ne extindem echipa !!! 

JOB still in progress !!!

Cabinet Avocat GAVRA DRAGOȘ RĂZVAN organizează interviuri în vederea cooptării a inca unui avocat definitiv si a unui avocat stagiar. 

Dacă ești o persoană ambițioasă, dinamică, interesată, cu inițiativă, responsabilă, ordonată, cu capacitate de comunicare eficientă și de adaptare la situații noi, dornică de muncă și de a învăța lucruri noi, locul tău este cu siguranță în echipa noastră, indiferent că ești doar la începutul carierei sau deja ai o experiență considerabilă în această frumoasă și onorabilă profesie!

Pentru avocații definitivi, experiența, pregătirea și practica susținută, inclusiv pe partea de litigii, reprezintă un real avantaj. 

Pentru cei aflați la început de drum, este nevoie doar de ambiție, dedicare, seriozitate, concentrare si atenție la detalii. Atât, este mai mult decât suficient! 

Sfera de activitate preponderentă a biroului nostru cuprinde activități specifice in materia dreptului civil, comercial, societar, fiscal, bancar, muncii, inclusiv contencios administrativ, achiziții publice, insolvență, fiind acceptată totodată si orice altă specializare, inclusiv drept penal. 

Cei interesați să facă parte dintr-o echipă dinamică și să profeseze într-un mediu colegial si, nu în ultimul rând, relaxant, pot să trimită CV-urile pe e-mail, la adresa: razvan.gavra@ yahoo.com sau direct pe WatsApp la numarul de telefon: 0722549975, pana cel târziu la data de 14 iunie 2024. 

Vă așteptăm cu un sincer și real interes!