Anunț recrutare avocat stagiar – SCA Trifan, Cuibuș & Bălan

Societatea civilă de avocaţi TRIFAN, CUIBUȘ & BĂLAN recrutează avocați stagiari pentru sediul din Cluj-Napoca, aria de practică a dreptului civil.

TCB LAW recrutează avocați stagiari pentru sediul din Cluj-Napoca, aria de practică a dreptului civil

CANDIDAŢII VOR TREBUI SĂ ÎNDEPLINEASCĂ URMĂTOARELE CERINȚE GENERALE
– să dovedească cunoştinţe juridice temeinice de drept material și de drept procesual;
– să aibă capacitatea de a reacţiona rapid şi de a lua decizii în momente critice, asumându-şi responsabilităţi;
– să aibă abilităţi de comunicare şi să prezinte disponibilitate pentru lucrul în echipă în mod susținut indiferent de oră;
– să aibă cunoştinţe de limba engleză și de operare PC;
– să dețină permis de conducere categoria B.

DESCRIEREA JOBULUI
– asistenţă şi reprezentare clienţi în faţa instanţelor de judecată, a organelor judiciare, precum şi a altor instituţii publice sau entități private;
– redactare lucrări în dosarele societății;
– alte activități juridice.

DESCRIEREA SOCIETĂȚII
Suntem o echipă de avocați orientați spre rezultate pentru clienții noștri. Misiunea noastră este să oferim servicii juridice la cele mai înalte standarde.

Avem o relație de parteneriat pe termen lung cu clienții, fundamentată pe oferirea celor mai bune soluții pentru toate nevoile juridice ale acestora.

Folosim strategii inovatoare, pragmatice și toată munca necesară pentru a ne asigura că nevoile legale ale clienților noștri sunt satisfăcute.

Datorită experienţei dobândite în cadrul diverselor profesii juridice deţinute anterior de asociaţi, a expertizei în toate domeniile dreptului, precum şi a valorilor care guvernează activitatea tuturor membrilor societăţii, aceasta s-a impus în timp atât la nivel regional cât şi naţional.

DEPUNERE C.V.

Candidaţii interesaţi pot trimite C.V.-ul însoţit de o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail office@tcb-law.ro până la data de 15.11.2023.

Persoanele selectate vor fi contactate telefonic pentru interviu.

Anunțul este valabil pentru municipiul Cluj-Napoca

* Anunțul expiră la data de 15 noiembrie 2023