Anunț privind evenimente internaționale

În atenția tuturor membrilor Baroului Cluj

Reamintim tututor colegilor avocați că Baroul Cluj este înfrățit cu Baroul Barcelona și Baroul Cracovia, înfrățiri care s-au născut în mod natural in urma implicării constante a Baroului Cluj în Federația Barourilor Europene.

În vederea menținerii și dezvoltării relațiilor de confraternitate cu cele două barouri și a pozitiei menținute de peste 10 ani în Federatia Barourilor Europene, facem apel la toți avocații Baroului Cluj să se implice prin participarea la evenimentele internaționale organizate de fiecare barou în parte și de Federatia Barourilor Europene și prin inițierea de evenimente comune.

O astfel de participare contribuie în primul rând la dezvoltarea personală a fiecărui avocat ca urmare a interacțiunii cu avocați străini și cu diferite culturi. „Să investeşti în tine este cel mai bun lucru pe care-l poţi face – în orice care te ajută să-ţi dezvolţi propriul talent” a spus Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om de pe planetă în 2018. Interacțiunile cu avocații străini permit în același timp și o dezvoltare profesională, oferind posibilitatea de a cunoaște modalități noi de lucru și de a crea legături de afaceri.

Un prim eveniment organizat de Baroul Barcelona este cel legat de Festivitatea zilelor baroului sub egida “Sant Raimond de Penyafort”, în data de 14 -16 februarie 2019. Amanunte puteti gasi pe site-ul www.fbe.org.

Vom reveni cu programul evenimentelor internaționale la care vă invităm să participați în anul 2019. Până atunci vă rugăm a vă exprima, de principiu, dorința de a participa și de a iniția astfel de evenimente, cheltuielile de participare putând fi deduse ca și cheltuieli de pregătire profesională în condițiile prevăzute de legislația fiscală.


Consiliul Baroului Cluj
Decan,
Avocat Flavia Ioana MAIER