Anunt Freedom House România

Freedom House România deschide înscrierile pentru al doilea eveniment din seria de conferințe organizate în cadrul Programului OLAF - Hercule III, „Litigii pe Fonduri Europene”, eveniment care vizează protecția intereselor financiare ale Uniunii Europene în România.

După București, a doua conferință cu tema „Litigii pe Fonduri Europene” are loc la Cluj-Napoca, în perioada 27-28 septembrie. Vom înțelege aici mai bine cum trebuie gestionate situațiile practice de suspiciune de fraudă/nereguli și consecințele financiare ale acestora.

Detalii privind înscrierea sunt disponibile pe acest link: http://freedomhouse.ro/conferinta/

Vă puteți înscrie până în data de 7 septembrie pentru conferința de la Cluj-Napoca pentru a beneficia de oferta Early Bird: 400 de lei*, sumă care include: participarea la 2 zile de conferință, prânz, cină și mapă de participant.

*Pachetele de participare au fost concepute pentru a încuraja și participanții din afara localităților de desfășurare a conferințelor.
Pentru detalii referitoare la cazarea participanților din afara orașelor de conferință, vă rugăm să ne contactați.

Participă la eveniment reprezentanți ai autorităților de management, magistrați, avocați, experți în fonduri europene etc. și veți avea oportunitatea participării active la discutarea unor probleme esențiale din domeniul fondurilor europene:

- este neregula definită prea extensiv?

- ce nereguli pot fi remediate?

- poate fi interesul financiar afectat de nereguli minore?

- există mecanisme de remediere?

Urmărim înțelegerea indicatorilor de fraudă și exemplificarea cu studii de caz, înțelegerea și aplicarea rigorilor de documentare și justificare a fraudei și neregulilor din perspectiva consecințelor de ordin administrativ, civil și penal, mecanismele judiciare aplicabile în domeniul fondurilor europene și întinderea răspunderii pentru fraudă și nereguli.

Câteva impresii de la participanții prezenți la conferința din București:

• Au fost subiecte de interes major pe tema fondurilor europene, tratate în amănunt • Speakeri de excepție, feedback în timp real • Un eveniment excelent pentru juriști, reprezentanți ai firmelor de avocatură, pentru persoane cu studii economice dar nu numai; informații foarte interesante • Intervenții excelente, extrem de pragmatice •

După evenimentul din Cluj, 27-28 septembrie 2018, vom continua demersul nostru la Iași, în perioada 15-16 noiembrie 2018.

Conferințele „Litigii pe Fonduri Europene” sunt finanțate prin programul HERCULE III al Uniunii Europene.

Informații suplimentare: Alexandra Văduva, alexandra.vaduva@freedomhouse.ro, +40 731 909 907.

www.freedomhouse.ro

https://www.facebook.com/FreedomHouseRO/

Evenimentul „Litigii pe Fonduri Europene” de la București: https://www.facebook.com/events/201109600517030/
--
Alexandra Maria Văduva,
Project Coordinator
Freedom House România
alexandra.vaduva@freedomhouse.ro
0731 909 907
Regina Elisabeta, 71, 3rd Floor, ap. 8A, 5th District,
Bucharest

Politica FHR de protejare a datelor cu caracter personal:
http://freedomhouse.ro/stiri/watchdog/item/515-datele-personale-protectie-discretie-si-responsabilitate