Informare portal jurisprudenta europeana UNALEX

Unalex este un sistem de informatii juridice multilingve legate de legislatia pe drept european privat si civil,oferind cititorilor sai din intreaga lume acces la jurisprudenta europeana si la bibliografie suplimentara de drept european si international .

Unalex este un sistem internațional de informații la nivel european, finanțat de Comisia Europeană, care implementează în mod constant ideea unui spatiu european real de justiție - un spațiu unic de legislatie europeana. În acest scop, unalex colaborează cu o rețea extinsă de universități europene și corespondenți europeni din diverse țări.

În plus față de jurisprudența Curții Europene de Justiție, colecția unalex conține mai mult de 8.000 de decizii ale Curților din statele membre UE, cărora le sunt alocate linii directoare și cuvinte cheie. Compendiul unalex oferă explicații și comentarii structurate cu privire la aplicarea regulamentelor europene prin furnizarea unei prezentări sistematice a legislației la care se face referire în fiecare speță. A se vedea un exemplu de compendiu de texte în ediția anexată a revistei noastre juridice EuLF.

Programul unalex este disponibil pentru avocații și notarii din toate statele membre UE care vor putea să utilizeze programul în alte limbi decât limba engleza. Buletinul nostru informativ oferă informații despre deciziile noi incluse şi alte proiecte recente.De notat faptul că programul unalex poate fi consultat - gratuit și fără înregistrare până la 31 decembrie 2017 prin accesul ID unalexTest, cu parola EuLF2017. Vă rugăm să informaţi membrii dumneavoastră (prin e-mail, internet etc.) despre acest portal.

În acest scop, am pregătit un text scurt, care este disponibil pe site-ul nostru la comanda "Press". Condițiile speciale de abonament sunt disponibile la cerere. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați. Detalii despre inregistrare sunt disponibile pe site-ul nostru

Documente