Invitatie training - APADOR-CH

INVITAŢIE

Curs despre CEDO pentru practicienii în drept

Stimată doamnă/ stimate domn,

APADOR-CH organizează la Cluj în data de 21 aprilie 2016, un training de o zi pe următoarele teme: principiile generale CEDO, criterii de admisibilitate a cererilor și reforma CEDO.

Evenimentul face parte din proiectul „Cunoaște-ți și revendică-ți drepturile”, derulat de APADOR-CH în parteneriat cu Comitetul Helsinki Norvegian și finanțat prin Fondul ONG în România. Mai multe detalii despre proiect, pe site-ul dedicat www.drepturicivile.ro.

Proiectul își propune să consolideze sistemul de protecție a drepturilor omului în România. Unul dintre mijloacele prin care se dorește atingerea acestui obiectiv este îmbunătățirea nivelului de cunoaștere a sistemului de protecție a drepturilor omului, consacrat prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului, în rândul practicienilor în drept.

Dacă sunteți interesați să participați la sesiunea de instruire organizată de APADOR-CH, care va fi ținută de 2 avocați, vă rugăm să confirmați până la data de 15 aprilie 2016 printr-un e-mail transmis Georgianei Gheorghe, pe adresa ggheorghe@apador.org.

Participarea la curs este gratuită. Agenda detaliată a evenimentului cât și locul desfășurării lui vor fi transmise ulterior.

Vă mulțumim,
Maria-Nicoleta Andreescu
Director Executiv APADOR-CH

***


Proiectul ”Cunoaște-ți și revendică-ți drepturile!” este derulat de APADOR-CH și finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații oficiale despre granturile SEE și norvegiene accesați www.eeagrants.org.