A cincea editie a Conferintei internationale „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” (www.businesslawconference.ro) organizata in data de 20 noiembrie 2015 de Departamentul de Drept din Academia de Studii Economice din Bucuresti impreuna cu Societatea de Stiinte Juridice si administrative

Aceasta conferinta este o platformă de dezbateri juridice care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale dreptului afacerilor în cadrul a trei secţiuni: I. Drept public, II. Drept privat și III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional. In cadrul conferintei sunt dezbatute problemede interes pentru avocati. Mai multe detalii despre conferinta se pot gasi pe site-ul acesteia: www.businesslawconference.ro precum si in Invitatia de participare.

La deschiderea conferintei va participa si domnul avocat dr. Gheorghe Florea, presedintele Uniunii Nationale a Barourilor din Romania. De asemenea, toți avocatii participanti la conferinta vor primi 20 de puncte de pregatire profesionala.

Documente