CONVOCATOR ADUNAREA GENERALA ORDINARA A BAROULUI CLUJ SI A FILIALEI CLUJ A CAA 2015


CONVOCATOR


ADUNAREA GENERALA ORDINARA A BAROULUI CLUJ SI A FILIALEI CLUJ A CAA 2015


Consiliul Baroului Cluj, in temeiul art.53 din Legea nr.51/1995, si Consiliul de Administratie al Filialei Cluj a CAA, in temeiul art.147 alin.3 din Statutul CAA, convoaca Adunarea Generala Ordinara a Baroului Cluj si a Filialei Cluj a CAA pe data de 24 aprilie 2015, orele 14,00, la Grand Hotel Italia – Cluj-Napoca, Str.Vasile Conta Nr.2, Cartierul Buna Ziua.

Au dreptul de a participa la Adunarea Generala a Baroului Cluj si de a-si exercita dreptul de vot, toti avocatii care sunt inscrisi in tabloul avocatilor Baroului Cluj cu drept de exercitare a profesiei si nu se afla in situatii ce atrag incompatibilitatea ori suspendarea dreptului de exercitiu al profesiei sau, dupa caz, nu se afla in executarea unei sanctiuni disciplinare.

Au dreptul de a participa la Adunarea Generala a Filialei Cluj a CAA toti membrii filialei, respectiv toti avocatii cu drept de exercitare a profesiei, inscrisi in barou, avocatii pensionari si urmasii avocatilor cu drepturi proprii de pensie.

Absenta nejustificata a avocatilor va fi considerata abatere disciplinara si va fi sanctionata conform legii.

In intervalul orar 13,00-14,00, inainte de inceperea lucrarilor Adunarii Generale va avea loc Ceremonia de depunere a juramantului de catre avocatii primiti in profesie dupa data ultimei Adunari Generale.


In sectiunea documente a paginii gasiti :
- Convocatorul
- Ordinea de zi a Adunarii Generale a Baroului Cluj
- Ordinea de zi a Adunarii Generale a Filialei Cluj a CAA
- Regulamentul pentru desemnarea delegatilor la Congresul Avocatilor 2015


Conform Regulamentului pentru desemnarea delegatilor la Congresul Avocatilor 2015, ultima zi pentru depunerea candidaturilor este luni, 20 aprilie 2015.


Avocat Mircea POP Avocat Constantin Eugen IORDACHESCU
Decanul Baroului Cluj Presedintele Filialei Cluj a CAA