Candidaturi pentru editia a 6-a a programului Lideri pentru Justitie

Stimata doamna, stimate domn,

Apelul la candidaturi pentru editia a 6-a a programului Lideri pentru Justitie - singurul program de leadership dedicat tinerilor juristi din Romania – este deschis doar pana duminica, 19 octombrie. Programul se adreseaza tinerilor profesionisti aflati in primii 5 ani de cariera juridica (judecatori, avocati, procurori, grefieri, consilieri juridici, mediatori, asistenti universitari, s.a.m.d.), masteranzilor, precum și studentilor la drept aflati in ultimul an de studiu.
Dosarul de candidatura in limba romana trebuie sa contina:
- un CV
- o scrisoare de motivatie de o pagina
- un eseu de maxim 2 pagini în care sa prezinþi o schimbare pe care ai dori sã o
aduci sistemului de justitie din Romania: identifica o problema, alege o schimbare si descrie ce ar presupune precum si cum ar trebui sa arate sistemul dupa implementarea acesteia.
Termenul limita de trimitere a candidaturilor este 19 octombrie, ora 23:59. Vor fi selectati 20 de tineri juristi cu potential de lideri si motivati sa se implice!
Lideri pentru Justitie consta dintr-o serie de traininguri de leadership, intalniri cu profesionisti din domeniul juridic si workshopuri, desfasurate atat in Romania, cat si in strainatate. Toate costurile legate de program, cu exceptia transportului in Romania, sunt acoperite de catre organizatori - Fundatia Konrad Adenauer, Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est (KAS RLPSEE).

Pentru mai multe detalii consultati documentele atasate, vizitati pagina www.kas.de/leadership sau intrati pe Facebook la adresa www.facebook.com/leadersforjustce.

Toate cele bune,
Echipa KAS RLPSEE

Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est
Fundatia Konrad Adenauer
Str. Franzelarilor, nr.5, RO-020785
Bucuresti, Romania
T: +40 21 302 02 63
F: +40 21 323 31 27
Site: www.kas.de/rspsoe
Facebook: www.facebook.com/kas.rlpsee