Conferinta cu tema "Aspecte practice privind noul cod de procedura penala"

ANUNT IMPORTANT

Stimati membri ai Baroului Cluj, Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai organizeaza in data de 18 ianuarie 2014 Conferința cu tema “Aspecte practice privind noul cod de procedura penala”, in cadrul careia vor sustine lucrari magistrati ai Curtii de Apel Cluj si Parchetului de pe langa C.A. Cluj.

Vor susţine comunicări în cadrul conferinţei:
- Dl. Gheorghiţă Mateuţ, prof. dr. la Facultatea de drept UBB Cluj, avocat
- Dna. Diana Ionescu, lect. dr. la Facultatea de drept UBB Cluj, avocat
- Dna. Claudia Ilieş, judecător Curtea de Apel Cluj
- Dna. Ancuţa Pura, judecător Curtea de Apel Alba Iulia
- Dl. Mihail Udroiu, magistrat, formator INM
- Dna. Irina Kuglay, procuror detaşat în cadrul MJ

Conferinţa este destinată practicienilor, în principal avocaţilor, fiind necesară în contextul iminentei intrări în vigoare a noului cod de procedură penală.

Taxa de participare este de 100 lei pe persoană. Avocaţii interesaţi de participarea la această manifestare sunt invitaţi să se înscrie prin achitarea acestei sume în contul deschis pe numele Asociaţiei ASDCDO la Banca Transilvania, sucursala Cluj, IBAN RO44 BTRL 0130 1205 I897 66XX, urmand sa confirme înregistrarea prin mail la contact@asdcdo.org.

Manifestarea va avea loc sâmbătă, 18 ianuarie 2014, orele 10-15, în sala Auditorium Maximum a Universităţii Babeş Bolyai, Strada E. de Martonne, nr. 1 (lângă sediul central al UBB). Participanţii sunt rugaţi să se prezinte cu 15 minute înainte pentru confirmarea înregistrării.