Conferinta "Malpraxis Medical - Cauze si solutii juridice"

Sanatatea Media Group si Societatea de Stiinte Juridice, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, va informeaza ca pe data de 31 octombrie 2013, va avea loc Conferinta "Malpraxis Medical - Cauze si solutii juridice", in Amfiteatrul Al. I Cuza din cadrul Palatului Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bucuresti.

Evenimentul aduce fata in fata specialiști din domeniul juridic (procurori, judecatori, avocati) și medical, într-o dezbatere cu privire la o problemă arzătoare pentru medici și interesantă pentru mediul juridic: malpraxisul medical. Experții invitați vor pune în discuție problemele și provocările pe care malpraxisul medical le ridică. Ei vor scoate în evidență elemente relevante de practică românească și din străinătate.

Daca doriți să aflați cele mai actuale și utile informatii despre tot ce înseamnă Malpraxisul Medical, văzut atât prin ochii medicilor, cât mai ales prin ochii procurorilor, judecătorilor, avocaților și mediatorilor, vă invităm să vă rezervați un loc la această manifestare prin confirmarea participării dumneavoastră, locurile fiind limitate.
Participantii din aceeasi organizatie beneficiaza de 15% reducere din taxa de inscriere.
Informații legate de înscriere și taxele de participare găsiți în anunțul preliminar atașat acestui e-mail.

Vă invităm să aflați mai multe informații despre eveniment pe site-ul www.malmed.ro

Dacă aveți orice alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați!
--
Georgiana Milescu
PR Executive
Telefon: 031.418.04.08
Mobil: 0752.231.577
Email: comunicare@sanatateamediagroup.ro

Documente